77
Η Torta Caprese ειναι παραδοσιακο ιταλικο γλυκο, της περιοχης του Capri (εξ'ου και το ονομα). Αν και εχω κανει πολλες φορες αυτη την συνταγη, παντα με εκπλησσει η φανταστικη της γευση και το γεγονος οτι παρασκευαζω στην ουσια ενα κεικ χωρις να χρησιμοποιησω καθολου αλευρι! Υλικα : 250gr βουτυρο φρεσκο σε θερμοκρασια δωματιου (καλυτερα μην χρησιμοποιησετε μαργαρινες και αλλες τετοιες αηδιες, το αρωμα απο το φρεσκο βουτυρο δεν συγκρινεται!), 250gr κουβερτουρα,...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com