90
Υλικά
- κουβερτούρα 300 γρ
- βούτυρο αγελάδος 150 γρ
- αυγά 4 τμχ
- κορν φλάουρ 70 γρ
- κακάο 20 γρ
- γάλα φρέσκο 30 ml
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη άχνη -
- ζάχαρη 225 γρ
Η τόρτα τενερίνα είναι ένα παραδοσιακό γλυκό απο την Φερράρα. Πλούσια σοκολατένια γεύση, με μαλακή, σχεδόν κρεμώδη καρδιά και καλυμμένη απο μια υπέροχη τραγανή κρούστα, πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com