ΤΌΡΤΑΝΟ ΑΛΜΥΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ // TORTANO, CIAMBELLA SALATA RUSTICA

by admin

ΤΌΡΤΑΝΟ ΑΛΜΥΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ // TORTANO, CIAMBELLA SALATA RUSTICA

No ratings yet

 (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

 ΤΌΡΤΑΝΟ ΑΛΜΥΡΗ ΠΑΣΑΧΛΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ Καζατιέλο και τόρτανο, οι περίφημες πασχαλιάτικες αλμυρές κουλούρες της παραδοσιακής ναπολετάνικης κουζίνας, οι οποίες καταναλώνονται συνήθως το Μεγάλο Σάββατο ή την Δευτέρα του Πάσχα, στα παραδοσιακά πικ νικ στην εξοχή. Το καζατιέλο το είχαμε δοκιμάσει πριν μερικά χρόνια σήμερα ήρθε η σειρά να φτιάξουμε το τόρτανο. Οι δύο συνταγές έχουν πολλά κοινά, η βασική διαφορά τους έγκειται στην τοποθέτηση των αυγών : στο καταζιέλο τα αυγά τοποθετούνται ωμά επάνω στην κουλούρα και στερεώνονται με κορδόνια ζύμης, ενώ στο τόρτανο μπαίνουν μέσα στ

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: σαλάτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com