73
Υλικά
- μοτσαρέλα 100 γρ
- ασπρομανίταρα 12 τμχ
- λουκάνικα γαλοπούλας 6 τμχ
- ντοματίνια 10 τμχ
- άισμπεργκ 1 τμχ
- θυμάρι 1 κλων
- τορτίγιες 6 τμχ
- μουστάρδα 2 κσ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 1 σφην
- μουστάρδα 2 κσ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
100 γρ. Arla τυρί Μozzarella 12 μικρά άσπρα μανιτάρια 6 λουκάνικα γαλοπούλας ifantis 10 ντοματίνια 1 μαρούλι iceberg 1 κλων. φρέσκο θυμάρι 6 τορτίγιες ατομικές 6 καλαμάκια για σουβλάκι 2 κ.σ. μουστάρδα με μπούκοβο & πάπρικα Kalamata Papadimitriou 1/2 φλ. λευκό κρασί 1 σφην. ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι 2 κ.σ. μουστάρδα με μπούκοβο & πάπρικα Kalamata Papadimitriou 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr