78
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 60 γρ
- αλεύρι 120 γρ
- βούτυρο 110 γρ
- αυγά 4 τμχ
- αλάτι 0.5 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- ζάχαρη 600 γρ
- μέλι 2 κσ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- κανέλα 1 τμχ
Για τη ζύμη υλικά
60 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
120 γρ. αλεύρι
110 γρ. βούτυρο
230 ml νερό
4 αυγά μεσαία
½ κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα
Για το σιρόπι υλικά
600 γρ. ζάχαρη
350 ml νερό
2 κ.σ. μέλι
1 κ.γ. χυμό λεμονιού
1 στικ κανέλας
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com