126
Δεν θα σταθω στην διακοσμηση της, που δεν ειναι και τιποτα το εξαιρετικο απο τεχνικης αποψεως, αλλα θα ανακαλυψω μερικα απο τα μυστικα που κρυβει. Καθως η τουρτα αυτη προσφερθηκε, δεν ειχα πλεον την δυνατοτητα να την δω κομμενη και να βγαλω τις απαραιτητες φωτογραφιες. Πρωτα απ'ολα το παντεσπανι ειναι φτιαγμενο με αλευρι απο καστανο που του δινει μια ιδιαιτερη και πλουσια γευση. Για την κρεμα της γεμισης προτιμησα μια απλη σαντιγυ, αρωματισμενη με λιγο λικερ κερασι. Μεσα στην σαντιγυ εκρυψα μεθυσμενα κερασακια μαρασκινο. Η τουρτα καλυφθηκε με γκανας σοκολατας 60%, που δεν ειναι ιδιαιτερα γλυκεια, για να εξισορροπησει την γλυκα της ζαχαροπαστας. Τελος χρησιμοποιησα ζαχαροπαστα σοκολατας για την βασικη επικαλυψη της τουρτας και διακοσμητικα στοιχεια απο κανονικη ζαχαροπαστα.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com