82
Υλικά
- φαρίνα 200 γρ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- γάλα 450 ml
- κρόκοι 2 τμχ
- αμύγδαλα 100 γρ
- φαρίνα 2 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- γάλα 250 ml
- ζάχαρη 3 κσ
- λικέρ πικραμύγδαλο 2 κσ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- ζάχαρη άχνη 1 κσ
- φιστίκι Αιγίνης 80 γρ
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ κοσκινισμένο Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 250 γραμ Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι γλυκού Βανίλια 1 τεμ Νερό αν χρειαστεί Για την κρέμα Γάλα 450 ml Αυγά 2 τεμ μόνο τους κρόκους ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr