92
Υλικά
- ανανάς 1 κονσέρβα
- παντεσπάνι 1 τμχ
- γάλα 500 γρ
- ζάχαρη 60 γρ
- βανίλια 1 δόση
- ζάχαρη 60 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- αυγά 3 τμχ
- κορν φλάουρ 60 γρ
- φρέσκο βούτυρο 30 γρ
- σαντιγί 300 γρ
- λικέρ 40 γρ
- μαρασκίνο 40 γρ
Υλικά 1 ανανάς κομμένος σε ροδέλες Μίγμα α' 3 στρογγυλά φύλλα Λευκό Παντεσπάνι διαμέτρου μέχρι 20 εκ. 500 γρ. γάλα 60 γρ. ζάχαρη 1 δόση βανίλια σκόνη Μίγμα β' 60 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική . 2 κρόκοι αυγών . 3 αβγά 60 γρ. κσρν φλάονρ 30 γρ. φρέσκο βούτυρο Μίγμα γ' 300 γρ. σαντιγί ζωική 40°/ο 40 γρ. λικέρ Μαρασκίνο...
Διάβασε τη συνταγή στο glykesamartiesp.blogspot.com