188
Υλικά
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη 0.75 φλ
- αλεύρι 1.5 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- γάλα 3.5 φλ
- αλεύρι 3 κσ
- κάστερ πάουντερ 1 κσ
- ζάχαρη 6 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- φρέσκο βούτυρο 1 κσ
- σαντιγί 0.5 φλ
Για όσους προτιμούν τις λευκές τούρτες, η αμυγδάλου είναι η Βασίλισσα. Έχει ένα βαθμό δυσκολίας μόνο στα καραμελωμένα αμύγδαλα, αλλά αυτά μπορείτε να τα αγοράσετε από ένα κατάστημα ξηρών καρπών. Κατά τα άλλα τα υλικά είναι απλά. Εδώ εγώ τα ετοίμασα όλα μόνη μου. Handmade όπως λέμε.
Διάβασε τη συνταγή στο zaaxarikaialati.blogspot.com