84
Υλικά
- αυγά 8 τμχ
- ζάχαρη 245 γρ
- αμύγδαλα 175 γρ
- αλεύρι 15 γρ
- γάλα 400 ml
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- κορν φλάουρ 40 γρ
- αμύγδαλα 1 κσ
- λικέρ 1 κσ
- μόρφατ 1 τμχ
- ζάχαρη άχνη 1 κούπα/ες
- φιλέ αμυγδάλου 100 γρ
Υλικά : Για το παντεσπάνι : 4 κρόκους 4 ασπράδια 175 γρ. ζάχαρη 175 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη 15 γρ. αλεύρι Για την κρέμα : 400 ml γάλα 100 ml κρέμα γάλακτος 1 αυγό 3 κρόκους 40 γρ. κορν φλάουρ 70 γρ. ζάχαρη 1 κ.σ. άρωμα αμυγδάλου ή λικέρ αμυγδάλου Για την σαντιγί : 1 μόρφατ 3/4 από την συσκευασία του μόρφατ ζάχαρη άχνη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookcool.gr