124
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- αλεύρι 1 κούπα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κσ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- κουβερτούρα λευκή 125 γρ
- ζάχαρη 6 κσ
- κορν φλάουρ 6 κσ
- μαργαρίνη με βούτυρο 3 κσ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
Υλικά για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι 1 βανίλια 1 κ.σ. ξύσμα πορτοκάλι Για το σιρόπι: 1 κούπα ζάχαρη 1,5 κούπα νερό 1 βανίλια Για την κρέμα: 1 λίτρο γάλα φρέσκο 125γρ λευκή κουβερτούρα 6 κ.σ.ζάχαρη 6 κ.σ. κορν φλάουρ 3 κ.σ. flora με 25% βούτυρο 500γρ χτυπημένη κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ
Διάβασε τη συνταγή στο suntagesnikoulas.blogspot.com