53
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- αλεύρι 100 γρ
- κορν φλάουρ 100 γρ
- άνθος αραβοσίτου 25 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- σαντιγί 5 φακ
- κρέμα γάλακτος 1000 γρ
- εσπρέσσο 30 γρ
- ζάχαρη άχνη 60 γρ
- φουντούκι 300 γρ
- κακάο 10 γρ
Υπέροχη, μυρωδάτη τούρτα φουντουκιού! Για το παντεσπάνι 6 Αυγα ξεχωριστά κροκους και ασπραδια 200 g Ζάχαρη 100 g Αλεύρι 100 g κορν φλαουερ 25 g ανθος αραβοσιτου με γευση βανίλια 1 κουταλάκι του γλυκού Μπεικιν Για την γέμιση 3 φακελάκια. Μειγμα για σταθεροποίηση κρεμα σαντιγί 600 ml Κρέμα γαλακτος ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr