64
Υλικά
- σαβουαγιάρ 30 τμχ
- μασκαρπόνε 2250 γρ
- πραλίνα φουντουκιού 150 γρ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- ζάχαρη 150 γρ
- εσπρέσσο 2 δόση
- αμαρέτο 1 σφην
- φουντούκι 200 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
Τούρτα ψυγείου με πραλίνα φουντουκιού, γλυκό του κουταλιού βύσσινο και ψημένα & καραμελωμένα φουντούκια. Επάλληλες στρώσεις σαβουαγιάρ και κρέμας σαντιγύ, με διαφορετικές γεύσεις η κάθε μια.Η διαδικασία δεν είναι δύσκολη απλώς υπάρχουν πολλές παράλληλες προετοιμασίες και φαίνεται περίπλοκο. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε μια πολυεπίπεδη γευστική τούρτα.Δική σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es