68
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 0.5 κούπα/ες
- αλεύρι 1 κούπα/ες
- φρέσκο βούτυρο 50 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- άνθος αραβοσίτου βανίλια 80 γρ
- φρέσκο βούτυρο 120 γρ
- ζάχαρη 0.75 κούπα/ες
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- μαύρη σοκολάτα 100 γρ
- σοκολάτα γάλακτος 100 γρ
- γάλα φρέσκο 80 γρ
- μαργαρίνη 1 κσ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
4 αυγά
1/2 κούπα ζάχαρη (100 γρ.)
1 κούπα αλεύρι (100γρ.)
50 γρ.βούτυρο φρέσκο λιωμένο τύπου Λούρπακ
1 πρέζα αλάτι
1 βανίλια
1 κ.γ μπέικιν
4 αυγά
1/2 κούπα ζάχαρη (100 γρ.)
1 κούπα αλεύρι (100γρ.)
50 γρ.βούτυρο φρέσκο λιωμένο τύπου Λούρπακ
1 πρέζα αλάτι
1 βανίλια
1 κ.γ μπέικιν
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com