58
Υλικά
- ξερά σύκα 80 γρ
- μπράντυ 60 ml
- κουβερτούρα 200 γρ
- αμύγδαλα 400 γρ
- φυστίκι Αιγίνης 150 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- ασπράδι 6 τμχ
- κουβερτούρα 350 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- κρόκοι 6 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη 75 γρ
Να σας κεράσω μέρα γιορτής που είναι λοιπόν με ένα γλυκό που διάβασα και δανείστηκα και τον τίτλο σε βιβλίο με τον τίτλο "Στέλιος Παρλιάρος" μαθήματα γλυκιάς αλχημείας, το οποίο ήρθε στα χέρια μου τυχαία πριν 5 χρόνια....
Διάβασε τη συνταγή στο asproylas.blogspot.com