45
Υλικά
- παντεσπάνι 1 δόση
- σιρόπι 1 φλ
- κονιάκ 1 κσ
- γάλα φρέσκο 750 ml
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- αυγά 5 τμχ
- καραμέλες γάλακτος 25 -
- κορν φλάουρ 100 γρ
- ζάχαρη 1 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- εσάνς 1 κγ
- μαργαρίνη με βούτυρο 1 κσ
- κρέμα ζαχαροπλαστικής 900 ml
- ζάχαρη άχνη -
- βανίλια 1 τμχ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής -
- καραμέλες γάλακτος -
Ημέρα γιορτής σήμερα για το blog μας, μιας και γιορτάζει ο καλός μου, αλλά και ο γιος της Έλενας.Για την διπλή γιορτή μας θέλαμε να σας κεράσουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο και έτσι καταλήξαμε σε μια τούρτα, ιδιαίτερης έμπνευσης και νοστιμιάς!! Την στολίσαμε με καραμέλες γάλακτος, βάλαμε καραμέλες και στην κρέμα ώστε να αποκτήσει καραμελένια γεύση, τα συνδυάσαμε όλα με το παντεσπάνι βουτύρου που σας είχαμε δείξει εδώ, και το τελικό αποτέλεσμα ήταν μια οπτική και γευστική έκπληξη! Πάμε να σας κεράσουμε και να σας πούμε πως την φτιάξαμε!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com