166
Υλικά
- αμύγδαλα 60 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 70 γρ
- ζάχαρη άχνη 50 γρ
- κουβερτούρα 70 γρ
- κρέμα γάλακτος 50 γρ
- κορν φλάουρ 10 γρ
- ασπράδι 60 γρ
- γάλα 250 γρ
- κουβερτούρα 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κουαντρό 50 γρ
Για τη βάση 60 γρ. Λευκό αμύγδαλο 70 γρ. Φιστίκι Αιγίνης 50 γρ. Άχνη 70 κουβερτούρα 50 κρέμα γάλακτος 10 γρ. Κορν φλάουρ 60 γρ. Ασπράδι 250 γρ. Γάλα πολύ ζεστό 500 γρ. Κουβερτούρα ψιλοκομμένη 400 κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή. Ξύσμα από ένα πορτοκάλι 50 γρ. Κουαντρο
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com