129
Υλικά
- σαβουαγιάρ 300 γρ
- πραλίνα φουντουκιού 400 γρ
- γάλα φρέσκο 500 ml
- μόρφατ 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 500 ml
- κονιάκ -
- κακάο 4 κσ
- ζάχαρη 4 κσ
- ζάχαρη άχνη 4 κσ
- αμύγδαλα 200 γρ
- τρούφα -
- κουβερτούρα -
Υλικά: 300-400γρ σαβουαγιάρ 400γρ πραλίνα φουντουκιού 500ml φρέσκο γάλα 2 συσκευασίες morfat ή 500ml κρέμα γάλακτος λίγο κονιάκ 4 κ.σ κακάο 4 κ.σ ζάχαρη 4 κ.σ ζάχαρη άχνη 200γρ καβουρντισμένο αμύγδαλο ψιλοκομμένο τρούφα ή τριμμένη κουβερτούρα...
Διάβασε τη συνταγή στο olgascuisine.gr