71
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ
- κακάο 80 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- αυγά 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- αλάτι 0.33 κγ
- γάλα εβαπορέ 170 γρ
- αραβοσιτέλαιο 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- τυρί κρέμα 300 γρ
- μασκαρπόνε 300 γρ
- ζάχαρη άχνη 5 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- φράουλες 1 φλ
- ρόφημα σοκολάτας 150 ml
- σιρόπι 100 ml
- φράουλες 15 τμχ
- νιφάδες σοκολάτας 1 φλ
Νόστιμη, εμφανίσιμη, εορταστική τούρτα με αγαπημένες γεύσεις και χρωματικές
αντιθέσεις!
αντιθέσεις!
Το κέικ κακάου είναι πανεύκολο, αρκετά αφράτο και γευστικό και αντικαθιστά
ισάξια το κλασικό παντεσπάνι. Δένει οπτικά αλλά και γευστικά με την ιδιαίτερη κρέμα
τιραμισού και τις κρυμμένες φράουλες!
Βέβαια οι κατακόκκινες, ολόγλυκες, φρέσκες φράουλες κλέβουν την παράσταση!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com