111
Υλικά
- φιστίκι Αιγίνης 600 γρ
- αυγά 5 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- εσάνς αμυγδάλου 2 σταγ
- κονιάκ 1 κσ
- αμαρέτο 1 κσ
- ζάχαρη 3 κσ
- ζάχαρη 1.5 ποτ
- γάλα 1 λτ
- κορν φλάουρ 10 κσ
- crème fraiche 0.5 λτ
- υποβρύχιο μαστίχα 5 κσ
- ζάχαρη 5 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- crème fraiche 1 λτ
Μια πολύ ωραία τούρτα, εύκολη, σχετικά γρήγορη και κατάλληλη για όσους δεν μπορούν να καταναλώσουν αλεύρι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr