118
Για το παντεσπάνι 8 μεγάλα αβγά 220 γρ. ζάχαρη 130 γρ. κορν φλάουρ 70 γρ. κακάο 2 κ.σ. αλεύρι 2 κ.γ. κρεμόριο 1 κ.γ. σόδα 100 γρ. βούτυρο λιωμένο και κρύο 50 γρ. τζίντζερ γλασέ πολύ ψιλοκομμένο Για τη μους σοκολάτας 400 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. πικρή σοκολάτα λιωμένη και χλιαρή 600 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 4 κ.σ. ζάχαρη καραμέλες σοκολάτας
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr