74
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 1 ποτ
- φαρίνα 0.5 ποτ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κακάο 3 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- λικέρ μπανάνα 1 σφην
- μπανάνες 1 σφην
- κρέμα γάλακτος 600 ml
- ζάχαρη άχνη 4 κσ
- καραμέλα γάλακτος 500 γρ
Υλικά Για το παντεσπάνι Αυγά 4 τεμ Ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1/2 ποτήρι νερού κοσκινισμένη Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι γλυκού Κακάο 3 κουταλιές σούπας Βανίλια 1 τεμ σε σκόνη Νερό 1 φλιτζάνι καφέ Για το σιρόπι Νερό 1 ποτήρι νερό Λικέρ μπανάνας 1 σφηνάκι Για την γέμιση Μπανάνες 4 κομμένες σε φέτες Κρέμα γάλακτος 600 ml Άχνη ζάχαρη 4 κουταλιές σούπας Καραμέλα γάλακτος 500 γρ (Bonne Maman)
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr