58
Υλικά
- ζάχαρη άχνη 200 γρ
- ασπράδι 6 τμχ
- κρόκοι 5 τμχ
- καρύδια 75 γρ
- αλεύρι 150 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 τμχ
- άνθος αραβοσίτου 2.5 φακ
- ζάχαρη 10 κφτ κσ
- γάλα 1 λτ
- μαργαρίνη 1 πκτ
- κρόκοι 1 τμχ
- ζάχαρη άχνη 50 γρ
- κουβερτούρα 150 γρ
- βούτυρο 1 κσ
- γάλα 1 φλιτζανάκι
- καρύδια -
Μια πεντανόστιμη τουρτίτσα που βρήκα στο τετράδιο συνταγών της πεθεράς μου. Υλικά 200 γρ ζάχαρη άχνη 6 κουταλιές καυτό νερό 6 ασπράδια 5 κρόκους (κρατάμε τον ένα για την δεύτερη κρέμα) 75 γρ καρύδια τριμμένα 150 γρ αλεύρι 1 μπέϊκιν 2&1/2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου 10 κοφτές κουταλιές ζάχαρη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr