148
Η αγαπημένη τούρτα των παλιών ζαχαροπλαστείων, το κλασικό γλύκισμα των περασμένων δεκαετιών που κυριαρχούσε στα τραπεζάκια των τότε μοδάτων ζαχαροπλαστείων, δεν είναι άλλο από τη Σεράνο. Υλικά Παντεσπάνι 140 γρ. αλεύρι που φουσκώνει 35 γρ. κακάο 1 βανίλια 150 γρ. ζάχαρη 6 μεγάλα αυγά Σιρόπι 150 γρ. νερό 100 γρ. ζάχαρη 30 γρ. κονιάκ Ελβετική μαρέγκα 110 γρ. ασπράδια αυγών 200 γρ. ζάχαρη 1 στικ βανίλιας 1 πρέζα αλάτι Κρέμα 350 γρ. ελβετική μαρέγκα...
Διάβασε τη συνταγή στο omorfesgeuseis.blogspot.com