by admin

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ!!!!!!ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 4 αυγα 1 κουπα αλευρι που φουσκωνει μονο του 1 κουπα ζαχαρη 2 κουτ σουπας κακαο σκονη ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ 6 ποτήρια γάλα φρέσκο (περίπου 1 1/2 λίτρο) 6 κουταλιές της σούπας γεμάτες κορν φλάουρ και αλεύρι, σε αναλογία 3-3, 4-2 , 5-1 κλπ. ή αντίστροφα ή μόνο κορν φλάουρ 8 κουταλιές της σούπας γεμάτες ζάχαρη 1 κ.γ. εσάνς βανίλιας 1/8 κ.γ. αλάτι (μια πρέζα) 6 κρόκους αυγών (εγώ χρησιμοποιώ 2 – 3) 1 κουτ γλυκου βουτυρο 200 γρ κουβερτουρα σε κομματακια 200γρ ξηρους καρπους της αρεσκειας μας 1 σφηνακι σιροπι 1 σφηνακι ρουμι ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΡΥΔΙΑ 100 γρ αμυγδαλα χοτροκομμενα 100γρ καρυδια 2κοτ σουπας ζαχαρη 50γρ βουτυρο ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ 250 κουβερτουρα μαυρη 100γρ κουβερτουρα λευκη 50 γρ βουτυρο 1κρεμα γαλακτος 1σφηνακι ρουμι μαυρο...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirebontasstospitimas.blogspot.com
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mageirebontasstospitimas.blogspot.com