106
Υλικά
- μπακαλιαράκια 1 κιλ
- φρυγανιά 1.5 κούπα/ες
- αλεύρι 1 κούπα/ες
- αυγά 2 τμχ
Για αρκετά χρόνια τα αγαπημένα ψαράκια των παιδιών μου ήταν τα τηγανητά μπακαλιαράκια με τον τρόπο της σημερινής συνταγής. Όποτε τα έφτιαχνα, δεν τους προλάβαινα! Ούτως ή άλλως τα μπακαλιαράκια είναι ένα από τα ψάρια που θέλουν ελάχιστο καθάρισμα και πριν και μετά το τηγάνισμα. Αρκεί να αφαιρέσουμε το κεντρικό κόκκαλο και ένα δυο αγκαθάκια από τις κοιλίτσες.
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com