71
Τα μεταμεσονύχτια μαγειρέματα τελικά έχουν άλλη γλύκα. Ιδίως αν πετύχει το εγχείρημα. Οι τραγανές μπουκιές κανέλας γεννήθηκαν από τα αντίστοιχα δημητριακά του εμπορίου που ενώ τα τρώμε με τρέλα, προτιμάμε να μην τα προμηθευόμαστε καθόλου λόγω της πολλής ζάχαρης. Τώρα βέβαια που τα ετοιμάζουμε στο σπίτι τα πράγματα είναι αλλιώς, αφού εκτός από μόνο 4 υλικά απαιτείται και λίγος χρόνος για να φτιάξουμε αυτό το νοστιμότατο σνακ που τρώγεται όλες τις ώρες. Οι τραγανές και πολύ εθιστικές μπουκιές κανέλας τρώγονται είτε σκέτες, είτε με γάλα ως δημητριακά και είναι ιδανικό κέρασμα αν έχουμε μικρά παιδιά στο σπίτι. ΥΛΙΚΑ Φωτογραφία: www.budgetbytes.com
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr