73
Υλικά
- ελαιόλαδο 2 κσ
- τόνος 480 γρ
- σέλερι 50 γρ
- μήλα 60 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- μαγιονέζα 120 γρ
- βασιλικός 3 κσ
- αλάτι 2 γρ
- χωριάτικο ψωμί 2 φέτ
Τονοσαλάτα θα έχετε σίγουρα φτιάξει, και μάλιστα με διάφορες παραλλαγές. Με φρέσκο όμως τόνο, ελαφρά μαγειρεμένο τόσο που να γίνει τραγανός εξωτερικά παραμένοντας “ζωντανός” εσωτερικά, δεν νομίζω ότι έχετε δοκιμάσει να φτιάξετε. Εάν είστε “φίλοι του ψαριού”, αυτή είναι μία διαφορετική σαλάτα, πολύ πιο υγιεινή από τις συνηθισμένες, εξ’ ίσου εύκολη, αλλά και σημαντικά ακριβότερη.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr