52
Υλικά
- φραμπουάζ 300 γρ
- ράσμπερι 300 γρ
- ζάχαρη άχνη 30 γρ
- κουβερτούρα 400 γρ
- κρέμα γάλακτος 170 ml
- γλυκόζη 1 κσ
- βούτυρο 0.5 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ινδοκάρυδο -
300 γρ. κατεψυγμένα φραμπουάζ (raspberries) 30 γρ. ζάχαρη άχνη 400 γρ. κουβερτούρα καλής ποιότητας 170 ml κρέμα γάλακτος (με 35% λιπαρά) 1 κουτάλι σούπας γλυκόζη 1/2 κ.γ. βούτυρο ανάλατο 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 1 πρέζα αλάτι ινδοκάρυδο για την επικάλυψη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr