67
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- κουβερτούρα 150 γρ
- κακάο 50 γρ
- μέλι 3 κσ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- πτι μπερ 200 γρ
- λικέρ πορτοκάλι 1 κσ
- κονιάκ 1 κσ
- ρούμι 1 κσ
- βούτυρο 1 κσ
Υλικά της συνταγής μας 200 γρ.
κρέμα γάλακτος light 150 γρ.
κουβερτούρα 55% τεμαχισμένη 50 γρ. κακάο
άγλυκο (5 κ.γλ. γεμάτες) 3 κ.σ.
μέλι 2 κ.σ.
άχνη 200 γρ.
πτι μπερ ολικής άλεσης, θρυμματισμένα ψιλά στο χέρι 1 κ.σ. λικέρ
πορτοκάλι ή κονιάκ ή ρούμι 1 κ.σ. βούτυρο Αμύγδαλο
φιλέ, καρύδα τριμμένη, τρούφα, κακάο ή ότι άλλο μας αρέσει για το εξωτερικό
πασπάλισμα
κρέμα γάλακτος light 150 γρ.
κουβερτούρα 55% τεμαχισμένη 50 γρ. κακάο
άγλυκο (5 κ.γλ. γεμάτες) 3 κ.σ.
μέλι 2 κ.σ.
άχνη 200 γρ.
πτι μπερ ολικής άλεσης, θρυμματισμένα ψιλά στο χέρι 1 κ.σ. λικέρ
πορτοκάλι ή κονιάκ ή ρούμι 1 κ.σ. βούτυρο Αμύγδαλο
φιλέ, καρύδα τριμμένη, τρούφα, κακάο ή ότι άλλο μας αρέσει για το εξωτερικό
πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com