62
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 180 γρ
- κακάο 20 γρ
- μπέκιν πάουντερ 5 γρ
- κρέμα γάλακτος 130 γρ
- κουβερτούρα 130 γρ
- κονιάκ 100 γρ
- ρούμι 100 γρ
- ουίσκυ 100 γρ
- κακάο 10 γρ
- τρούφα σοκολάτας 150 γρ
Υλικά (Για 20 τεμάχια των 50 γρ.) Για το παντεσπάνι - 4 αυγά μεσαία - 200 γρ. ζάχαρη - 180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις - 20 γρ. κακάο άγλυκο - 5 γρ. μπέικιν πάουντερ - Λίγο βούτυρο λιωμένο στο μπρίκι για το ταψί Για την γκανάς - 130 γρ. κρέμα γάλακτος - 130 γρ. κουβερτούρα 55% τεμαχισμένη Για τις τρούφες - 100 γρ. κονιάκ (ή μαύρο ρούμι ή ουίσκυ) - 10 γρ. κακάο άγλυκο - 150 γρ. τρούφα υγείας ή γάλακτος για την επικάλυψη
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr