67
Υλικά
- χόρτα 2 κιλ
- βλίτα 2 κιλ
- καυκαλήθρες 2 κιλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 7 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- πάπρικα 0.5 κσ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κσ
- μάραθος 0.5 ματσ.
- δυόσμος 0.5 ματσ.
- άνηθος 0.5 ματσ.
- ελαιόλαδο 250 γρ
- αλάτι -
- ντοματοπολτός 1.5 κσ
Υλικά Χόρτα της εποχής 2 κιλά (βλήτα και καυκαλίθρες) Κρεμμυδάκια φρέσκα 7 τεμ. Σκόρδο 4 σκελίδες Καυτερή πάπρικα 1/2 κουτάλι της σούπας Γλυκιά πάπρικα 1/2 κουτάλι της σούπας Μάραθο 1/2 ματσάκι ή δυόσμο Άνιθο 1/2 ματσάκ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr