119
Υλικά
- τσιπούρα 2 τμχ
- καστανή ζάχαρη 1 κγ
- παντζάρια 200 γρ
- λευκό κρασί 5 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σέλερι 2 κλων
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- σπανάκι 300 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 100 γρ
- εστραγκόν 1 κσ
- μουστάρδα Dijon 1.5 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
2 τσιπούρες 1 κ.γ. ζάχαρη καστανή 200 γρ. παντζάρια 5 κ.σ. λευκό κρασί 2 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις 2 κλων. σέλερι 1 κρεμμύδι φρέσκο 300 γρ. σπανάκι Χυμό από 1 λεμόνι 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1 κ.σ. εστραγκόν 1 ½ κ.σ. μουστάρδα Maille με ολόκληρους σπόρους σιναπιού Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr