44
Υλικά
- τσιπούρες 200 γρ
- ελαιόλαδο 100 ml
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 30 ml
- κρέμα βαλσαμικού 15 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
200 γρ. τσιπούρα 100 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό 1 πιπεριά πράσινη 1 πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά κίτρινη 30 ml Βαλσαμικό Ξίδι Κalamata Papadimitriou 15 ml Λευκή Κρέμα Βαλσαμικού με Πορτοκάλι & Λεμόνι Kalamata Papadimitriou Αλάτι -πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr