93
Υλικά
- μαγιά ξερή 12 γρ
- ζάχαρη 2 κσ
- γάλα 180 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0.5 κιλ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- βούτυρο 80 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ρίγανη 1 κσ
- θυμάρι 1 κσ
- μουστάρδα 2 κσ
- αλάτι 1 κγ
- προσούτο 70 γρ
- havarti 100 γρ
- μοτσαρέλα 100 γρ
- κρόκοι 1 τμχ
- γάλα 3 κσ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
12 γρ. ξηρή μαγιά Αλλατίνη 2 κ.σ. ζάχαρη 180 γρ. χλιαρό γάλα ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις Αλλατίνη 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά 80 γρ. βούτυρο Lurpak (σε θερμοκρασία δωματίου) 2 αβγά 1 κ.σ. ρίγανη φρέσκια 1 κ.σ. θυμάρι φρέσκο 2 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. αλάτι Πιπέρι 70 γρ. αλλαντικό Coppa Ifantis 100 γρ. τυρί Arla Havarti 100 γρ. τυρί Arla Μozzarella 1 κρόκο αβγού 2–3 κ.σ. γάλα ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr