30
Υλικά
- αλεύρι για τσουρέκια 1.25 γρ
- μαγιά νωπή 125 γρ
- μαργαρίνη 150 γρ
- βούτυρο αγελάδος 100 γρ
- ζάχαρη 500 γρ
- μαστίχα Χίου 1 κγ
- μαχλέπι 2 κγ
- κακουλέ 4 τμχ
- αυγά 6 τμχ
1,250 gr αλεύρι για τσουρέκια 125 gr μαγιά νωπή 150 gr μαργαρίνη 100 gr βούτυρο αγελάδος 500 gr ζαχαρη 250 gr νερό ξυσμα απο ενα πορτοκαλι 1 κουταλάκι μαστίχα 2 κουταλάκια μαχλέπι 3-4 λουλουδια κακουλέ 6 αυγά 1 κρόκο αυγού για άλλειμμα φιλέ αμυγδάλου για επικάλυψη
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr