122
Υλικά
- τσουρέκι 8 φέτ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- ζαχαρούχο γάλα 2.5 κουτί
- ζάχαρη 2.5 κουτί
- βανίλια 2 τμχ
- αυγά 6 τμχ
- σπορέλαιο 2 κουτί
- αραβοσιτέλαιο 2 κουτί
- μαχλέπι 1 κγ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- μαστίχα Χίου 1 κγ
- μαγιά νωπή 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλεύρι 3 κιλ
Τα καλύτερα τσουρέκια που μπορείτε να φτιάξετε! Ακόμα κι έπειτα από 1 εβδομάδα παραμένουν το ίδιο φρέσκα!! Κάντε την και θα με θυμηθείτε! Λίγα μυστικά ακόμα Εγώ στρώνω λαδόκολλα στο ταψί για να μην λερώνονται πολύ τα ταψιά.Γίνονται ωραία και με γέμιση σοκολάτας.Καλή επιτυχία!! Ευχαριστούμε την Pinalaki για τις φωτογραφίες βήμα βήμα....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com