by admin

Τυρί Σαγανάκι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το κλασικό Ελληνικό ορεκτικό, που ετοιμάζεται εύκολα και πολύ γρήγορα. Ένα ημίσκληρο τυρί κόβεται σε χονδρές φέτες, για να μη λιώσει κατά το τηγάνισμα,   τυλίγεται με αλεύρι και εν συνεχεία τηγανίζεται σε καυτό λάδι. Έτσι θωρακίζεται, αποκτά μια υπέροχη, τραγανή κρούστα και εσωτερικά διατηρείται μαλακό!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: σαγανάκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com