67
Υλικά
- ημίσκληρο τυρί 4 φέτ
- κεφαλοτύρι 4 φέτ
- φορμαέλα 4 φέτ
- μαστέλο 4 φέτ
- αλεύρι 0.5 φλ
- λεμόνι 0.5 τμχ
Το κλασικό Ελληνικό ορεκτικό, που ετοιμάζεται εύκολα και πολύ γρήγορα. Ένα ημίσκληρο τυρί κόβεται σε χονδρές φέτες, για να μη λιώσει κατά το τηγάνισμα, τυλίγεται με αλεύρι και εν συνεχεία τηγανίζεται σε καυτό λάδι. Έτσι θωρακίζεται, αποκτά μια υπέροχη, τραγανή κρούστα και εσωτερικά διατηρείται μαλακό!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com