117
Υλικά
- τυρί φέτα 300 γρ
- κατίκι 100 γρ
- τυρί κρέμα 100 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 150 γρ
- μπούκοβο 4 κγ
- πάπρικα 4 κγ
- λευκό ξύδι 1 κσ
- ελαιόλαδο 100 ml
- καρότο 1 τμχ
Υλικά - 300 γρ. φέτα βαρελίσια πιπεράτη θρυμματισμένη με πηρούνι - 100 γρ. κατίκι Δομοκού ή άλλο τυρί κρεμώδες και σπυρωτό - 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό - 1-4 κ.γ. μπούκοβο ή καυτερή πάπρικά (ανάλογα πόσο καυτερή τη θέλουμε ) - 1 κ.σ. ξύδι λευκό κατά προτίμηση - Πιπέρι φρεσκοτριμμένο - 100 ml ελαιόλαδο (ήπιας γεύσης) - 1 τριμμένο καρότο προαιρετικά
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr