62
Υλικά
- φύλλο κρούστας 0.5 κιλ
- γραβιέρα 250 γρ
- κεφαλοτύρι 250 γρ
- φέτα 250 γρ
- κασέρι 100 γρ
- αυγά 6 τμχ
- γάλα 1 λτ
- σιμιγδάλι ψιλό 60 γρ
- βούτυρο 150 γρ
Η τυρόπιτα με τον λίγο παράδοξο τίτλο είναι μια πίτα με ποικιλία λιωμένων τυριών στην κατσαρόλα και είναι μια στενά οικογενειακή συνταγή, η οποία σήμερα δημοσιοποιείται για πρώτη φορά στα ελληνικά blogo-δρώμενα …Τα τυριά, λοιπόν, αυτής της τυρόπιτας αναμειγνύονται και βράζουν μέχρι να πάρουν τη μορφή κρέμας, όπως ήταν πριν γίνουν τυρί...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es