56
Υλικά
Αφράτο αλμυρο κεικ με χαλλουμι. Λίγα μυστικά ακόμα Παραθετω αυτούσια τήν συνταγή απο το βιβλίο μαγειρικής της Κας ΕΛΕΝΗς ΜΟΣΦΙΛΗ- ΛΟΙΖΟΥ. Δασκαλας Οικιακης οικονομίας. Την συγκεκριμμένη συνταγή την βρισκουμε με αμετριτες παραλλαγές. Ειναι μια πιττα που σερβιρεται ζεστή ή κρύα. Διατηρείται για πολλές μερες και συνοδευει το τσαι ή τον καφέ μας. Τέλεια γιά πάρτυ γενεθλείων που αν αντι για φόρμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μικρά ατομικά φορμάκια....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com