109
Υλικά
- φύλλο κρούστας 0.5 πκτ
- φύλλο Βηρυτού 0.5 πκτ
- μαργαρίνη με βούτυρο 150 γρ
- φέτα 2 φλ
- κασέρι 1 φλ
- γραβιέρα 1 φλ
- δυόσμος 0.5 ματσ.
- ρίγανη 2 κλων
- μπούκοβο 1 κσ
- πιπέρι -
- αυγά 4 τμχ
- γιαούρτι 200 γρ
- γάλα εβαπορέ 2 φλ
- σουσάμι 2 κσ
- σουσάμι -
- κολοκυθόσποροι -
Από την chef Ντίνα Νικολάου ,½ κ. φύλλο κρούστας ή φύλλο Βηρυτού 150 γρ. Flora με 3% βούτυρο 2 φλ. φέτα σε τρίμματα 1 φλ. κασέρι τριμμένο 1 φλ. γραβιέρα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr