46
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0.5 κιλ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 1 κσ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- τυρί φέτα 200 γρ
- ανθότυρο 100 γρ
- κεφαλογραβιέρα 100 γρ
- αυγά 1 τμχ
Για την ζύμη: μισό κιλό αλευρι για όλες τις χρήσεις, 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό αλάτι, 1 κουταλιά ζαχαρη, 4 κουταλιες ελαιόλαδο, νερό όσο πάρει για να γίνει μια λεία και εύπλαστη ζύμη. Για την γέμιση: 200γρ φέτα, 100γρ ανθότυρο, 100γρ κεφαλογραβιέρα, 1 αυγό και πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com