192
Υλικά
- σπορέλαιο 1 φλ
- γάλα φρέσκο 1 φλ
- φαρίνα 400 γρ
- ζάχαρη 1 κγ
- ξύδι 1 κσ
- αλάτι 0.5 κγ
- μαγιά ξερή 1 κγ
- ντομάτα 2 τμχ
- ελαιόλαδο 0.25 φλιτζανάκι
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- λευκό κρασί 0.5 φλιτζανάκι
- τυρί φέτα 200 γρ
Μεσογειακά, ελαφριά και πεντανόστιμα αυτά τα τυροπιτάκια. Η ζύμη τραγανή που όμως δε χρειάζεται ούτε δόντι για να τα δαγκώσετε διότι λιώνουν στο στόμα...! Φτιάξτε τα "βουτυρομελάκια" μου, για τα μικρά ή μεγάλα "παιδιά" σας. Έτσι θα έχουν ένα κολατσιό μέσα στη μέρα από τα χεράκια σας, που θα το θυμούνται για μέρες και σίγουρα θα σας ζητάνε επανάληψη!! Πάω να φάω ένα, μου έσπασε τη μύτη η πιπεριά!
Διάβασε τη συνταγή στο voutyromelo.blogspot.com