69
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 310 γρ
- ελαιόλαδο 100 ml
- αλάτι 1 τσιμπ
- φέτα 170 γρ
- αυγά 1 τμχ
Την συνταγή αυτή την είχα βάλει εδώ και καιρό στο μάτι, όταν την ανακάλυψα σε ένα παλιό τεύχος του Γαστρονόμου.Μου είχε κινήσει μεγάλη περιέργεια, ο τρόπος παρασκευής της ζύμης της.Λάδι, νερό και αλεύρι έβραζαν στην κατσαρόλα και μας έδιναν μια μαλακιά και εύπλαστη ζύμη.Στην ζύμη αυτή μπορούσαμε να τυλίξουμε τυριά και αυγά...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com