168
Υλικά
- αλεύρι 270 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- φέτα 150 γρ
- μαγιά ξερή 1.5 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- αραβοσιτέλαιο 60 ml
Τυρόπιτες φουσκωτές, τραγανές και εύγευστες, τηγανισμένες σε ελαφρύ λάδι για πιο ανάλαφρη γεύση. Το ακανόνιστο, στρογγυλό σχήμα τους αλλά και η όλη ετοιμασία τους παραπέμπει σε ύφος rustic!Γεύση μοναδική, αυτή που μπορεί να μας προσφέρει ένα απλό ξεροψημένο ζυμάρι, παραγεμισμένο με λίγη νόστιμη φέτα, τη δική μας φέτα.Ένας αλμυρός "τυρολουκουμάς", που τρώγεται ζεστός για γνήσια, χορταστική απόλαυση!...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es