22
Υλικά500 gr ΑλεύριΝερό (όσο πάρει)Αλάτι300 gr Κομμάτια τυριού(φέτα)3 αυγά προαιρετικάΛάδιΜπαχαρικά (π.χ. ρίγανη, θυμάρι, μοσχοκάρυδο, κανέλλα ή ότι άλλο σας αρέσει, στην ποσότητα που θέλετε)Αν σας αρέσουν τα λαχανικά μπορείτε να βάλετε ψιλοκομμένα σε μέτρια ποσότητα για ποικιλία, εάν σαν αρέσει μπορείτε να προσθέσετε και τραχανά μειώνοντας την ποσότητα του τυριού.Για όσους αρέσουν οι καινούριες γεύσεις καρύδι ψιλοκομμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr