60
Υλικά
- αλεύρι 350 γρ
- τυρί 250 γρ
- μαγιά 25 γρ
- μαϊντανός -
- αυγά 2 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- χοντρό αλάτι -
- δεντρολίβανο -
- αλάτι -
Η συνταγή είναι από την Κωνσταντίνα Αθανασίου και τη βρήκα στο περιοδικό i cook greek στο κατάστημα Cook Shop. 350 γραμμ. αλεύρι 200-250 γραμμ. τυριά τριμμένα 25 γραμμ. μαγιά μαϊντανός ξερός 2 αυγά ελαιόλαδο (2-3 κουταλιές της σούπας) μισό φλιτζάνι νερό χλιαρό αλάτι (ψιλό και χοντρό για το πασπάλισμα) δεντρολίβανο
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr