180
Υλικά
- μοσχάρι 1.5 κιλ
- ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι
- σέλερι 1 κλων
- καρότο 1 τμχ
- κόκκινα κρεμμύδια 2 κιλ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 3 πρέζα/ες
- λευκό κρασί 1 φλιτζανάκι
- δεντρολίβανο 1 κλων
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- χοντρά μακαρόνια 700 γρ
Το λαχταριστό πιάτο της φωτογραφίας είναι ένα στιφάδο, που ονομάζεται τζενοβέζε, δηλαδή γενοβέζικο...Κρίνοντας από το όνομα, θα περιμένε κανείς να προέρχεται από την Βόρεια Ιταλία, εν τούτοις, είναι το πιό δημοφιλές μαμαδίστικο κυριακάτικο φαγητό στην Νάπολι, μαζί βέβαια με το ραγκού
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com