by admin

Τζιγεροσαρμάδες με κρέμα γιαουρτιού (Παπούδα)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εκτέλεση: Καθαρίζουμε τη συκωταριά (δηλαδή το συκώτι, τα πνευμόνια, τη σπλήνα, τα νεφρά, όχι την καρδιά) από τυχόν τρίχες, την πλένουμε πολύ καλά και τη βράζουμε για 5-6 λεπτά σε καυτό νερό ξαφρίζοντας την. Τη βγάζουμε από την κατσαρόλα, την αφήνουμε να κρυώσει και την ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρούς κύβους στο μέγεθος ενός φουντουκιού, αφαιρώντας τις συμφύσεις.
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesmamas.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: κρέμα γιαουρτιού, τζιγεροσαρμάδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το sintagesmamas.com